Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Knitting for Olive : klassiske og tidløse strikkeopstrifter


Beskrivelse


20 strikkeopskrifter på toppe, bluser og sweatre til kvinder. Modeller i en klassisk og nordisk tone for øvede strikkere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2021

af

af

Helle Laursen

d. 8. okt. 2021

20 strikkeopskrifter på toppe, bluser og sweatre til kvinder. Modeller i en klassisk og nordisk tone for øvede strikkere.

Først får vi et portræt af firmaet "Knitting for Olive", der har produceret de garner og designet de strikkeopskrifter, man finder i bogen. Derefter følger helt kort vejledning om pinde, strikkefasthed, pasform og efterbehandling. De 20 opskrifter har alle farvefoto af den færdige model, og flere har også foto af særlige detaljer. Bagerst finder man en kort forklaring på teknikker. Indbundet i format 28 x 24 cm.

En lækkerbisken for det erfarne strikkefolk. Det er interessant at læse mor og datters bevæggrunde og intentioner med at starte firmaet "Knitting for Olive", inden man kommer til opskrifterne. Bogen er godt layoutet i en smuk nordisk farveskala. Der er en fin vægtning mellem de flotte og inspirerende billeder og opskrifterne. En virkelig veludført strikkebog med sammenhæng mellem opskrifter og billeder.

Få inspiration til flere trøjer i Min elskede trøjeMed kærlighed til strik : 24 strikke - og hækleopskrifter. Til den mindre erfarne strikker er der hjælp og fine trøjer at hente i Med kærlighed til strikFå inspiration til flere trøjer i Min elskede trøje : 24 strikke - og hækleopskrifter. Til den mindre erfarne strikker er der hjælp og fine trøjer at hente i .