Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Kødfrie dage : lækre og sunde vegetaropskrifter


Beskrivelse


Vegetarkogebog med præsentation af en række urter og deres brug i madlavning samt til medicinsk brug. Kogebogen indeholder desuden opskrifter på nemme hverdagsretter, der er lige til at gå til og beskriver samtidig udvalgte grøntsagers egenskaber og indhold af vitaminer og mineraler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 5. feb. 2018

Inspiration til grundretter i det vegetariske køkken, for nye vegetarer eller andre med interesse for kødfri dage.

Vegetarkogebog med præsentations af en række urter og deres brug i madlavning samt til medicinsk brug. Kogebogen indeholder desuden opskrifter på nemme hverdagsretter der er lige til at gå til og beskriver samtidig udvalgte grøntsagers egenskaber og indhold af vitaminer og mineraler.

Fin kogebog med vegetarretter og interessant supplement med beskrivelsen af forskellige urter. Den indeholder gode grundretter, men ikke noget man ikke har set før. Bogen er rigt illustreret med fotos af planter og grøntsager, men der er ingen fotos af de færdige retter.

En anden god bog med oplysninger om lægeurter er Mit grønne apotekRegnbuemadVegetar. Derudover er der et væld af lækre kogebøger med vegetarmad fx Regnbuemad eller VegetarEn anden god bog med oplysninger om lægeurter er Mit grønne apotek. Derudover er der et væld af lækre kogebøger med vegetarmad fx eller VegetarEn anden god bog med oplysninger om lægeurter er Mit grønne apotek. Derudover er der et væld af lækre kogebøger med vegetarmad fx Regnbuemad eller .