Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Køkkenhæklerier : 7 serier


Beskrivelse


Opskrifter til hækling af farvematchende sæt med køkkenhåndklæder, kaffebrikker, brødservietter, grydelapper og karklude.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 11. aug. 2016

Kan du hækle lidt i forvejen, så kan du friske køkkenet op med fine karklude, grydelapper, håndklæder mm. i retrostil.

Her gælder det opskrifter til hækling af farvematchende sæt med køkkenhåndklæder, kaffebrikker, brødservietter, grydelapper og de for tiden topmoderne karklude. Opskrifterne er inddelt i kapitler, markeret med ordet "Serie" på en lille farvet fane, der svarer til den dominerende farve på de viste modeller i kapitlet. Indledning med materialeinformationer og ikke-illustreret beskrivelse af hækleteknik. Kvadratisk format. Forfatteren har også skrevet Hæklede nissedukkerHæklede babydukker og Hæklede babydukkerHer gælder det opskrifter til hækling af farvematchende sæt med køkkenhåndklæder, kaffebrikker, brødservietter, grydelapper og de for tiden topmoderne karklude. Opskrifterne er inddelt i kapitler, markeret med ordet "Serie" på en lille farvet fane, der svarer til den dominerende farve på de viste modeller i kapitlet. Indledning med materialeinformationer og ikke-illustreret beskrivelse af hækleteknik. Kvadratisk format. Forfatteren har også skrevet Hæklede nissedukker og .

Bogen fremtræder frisk og indbydende med de farverige hæklerier i det populære retro-look. Det giver et roligt og smagfuldt indtryk, at bogens afsnit er inddelt i farveserier. Der er umiddelbart mange forskellige synsindtryk på hvert opslag, men man får hjælp af de grafiske vignetter, der markerer hver opskrift.

Om samme emne er der på dansk kun Hæklede kludeHæklede klude fra A til ØStrikkede kludeHæklerier, der egner sig bedst til nybegynderen, samt fra A til Ø. Vil man supplere med strik, er der også Strikkede klude. Tidligere måtte vi klare os med enkelte opskrifter i ældre og gamle bøger, bl.a. HæklerierOm samme emne er der på dansk kun Hæklede klude, der egner sig bedst til nybegynderen, samt . Vil man supplere med strik, er der også Strikkede klude. Tidligere måtte vi klare os med enkelte opskrifter i ældre og gamle bøger, bl.a. HæklerierOm samme emne er der på dansk kun Hæklede klude, der egner sig bedst til nybegynderen, samt Hæklede klude fra A til Ø. Vil man supplere med strik, er der også . Tidligere måtte vi klare os med enkelte opskrifter i ældre og gamle bøger, bl.a. HæklerierOm samme emne er der på dansk kun Hæklede klude, der egner sig bedst til nybegynderen, samt Hæklede klude fra A til Ø. Vil man supplere med strik, er der også Strikkede klude. Tidligere måtte vi klare os med enkelte opskrifter i ældre og gamle bøger, bl.a. .