Bøger / faglitteratur til børn / billedordbøger

Køretøjer - 1-1 1/2 år


Beskrivelse


Pegebog. Farvefotos af køretøjer og andre transportmidler som sportsvogn, trehjulet cykel, gravko og politibil til billedkig og samtale. Med spørgsmål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2017

af

af

Line Hoffgaard

d. 23. mar. 2017

Farvestrålende pegebøger for de 1-1 1/2-årige om forskellige køretøjer og bondegårdens dyr, som kan styrke barnets ordforråd og begrebsindlæring.

To nye pegebøger i serien "Min første billedbog". "Bondegården" handler primært om bondegårdens dyr men også om frugthaven og køkkenhaven. I "Køretøjer" vises primært forskellige typer køretøjer men også flyvemaskiner og både. Begge bøger har en grafik i stærke farver og med farvefotos af de forskellige objekter. Der optræder 1-2 objekter og ordet for objektet på hver af de 18 kraftige papsider. Målgruppen "1-1 1/2 år" er angivet på forsiden.

To udmærkede pegebøger i den velkendte serie, som kan styrke det lille barns begrebsindlæring og ordforråd. Det visuelle udtryk og format er magen til de øvrige bøger i serien og papsiderne virker holdbare.

Serien er inddelt i tre aldersgrupper. For de 1-1 1/2-årige findes Dyr - 1-1 1/2 årOrd - 1-1 1/2 år og Ord - 1-1 1/2 årSerien er inddelt i tre aldersgrupper. For de 1-1 1/2-årige findes Dyr - 1-1 1/2 år og .Informationer og udgaver