Bøger / faglitteratur til børn

Kok


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2020

af

af

Jesper Holtoug

d. 21. feb. 2020

Ved du, at det tager over fire år at blive uddannet til kok? Ved du, at haren er et truet dyr i Danmark? Og ved du, at verdens første snowboard blev lavet af to ski, som blev bundet sammen? Læs meget mere om kokke, truede dyr og snowboards i disse tre bøger. Især for jer mellem 6 og 8 år.

Tre nye, lette fagbøger i serien "Min første bog". I "Truede dyr" fortælles om nogle af de mest truede dyrearter i verden og i Danmark, og bogen beskriver, hvorfor disse dyr er i fare for at blive udryddet. I "Kok" fortælles om hvad en kok egentlig laver, hvordan man bliver så dygtig til at lave mad, og vi hører om mærkelig mad og om nogle af verdens bedste kokke. I "Snowboard" fortælles om, hvordan snowboardet blev opfundet og hvad sporten egentlig går ud på.

Tre rigtigt fine fagbøger for børn i indskolingen. Bøgerne er klare, enkle og spændende - og så er det "rigtige fagbøger" med stift bind, gode fotos, faktabokse og alle de nødvendige registre, som gør, at bøgerne både kan bruges til ren "nysgerrighedslæsning" og indgå i skolernes faglige læseforløb.

To gode fagbøger om truede dyr: Min fotobog om truede dyr30 truede dyrNoma er kokSilje står på snow-board og den noget sværere: 30 truede dyr. Læs om pigen Noma, som drømmer om selv at blive kok: Noma er kok. Er du interesseret i mere om snowboards, så læs Silje står på snow-boardTo gode fagbøger om truede dyr: Min fotobog om truede dyr og den noget sværere: . Læs om pigen Noma, som drømmer om selv at blive kok: Noma er kok. Er du interesseret i mere om snowboards, så læs Silje står på snow-boardTo gode fagbøger om truede dyr: Min fotobog om truede dyr og den noget sværere: 30 truede dyr. Læs om pigen Noma, som drømmer om selv at blive kok: . Er du interesseret i mere om snowboards, så læs Silje står på snow-boardTo gode fagbøger om truede dyr: Min fotobog om truede dyr og den noget sværere: 30 truede dyr. Læs om pigen Noma, som drømmer om selv at blive kok: Noma er kok. Er du interesseret i mere om snowboards, så læs .