Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kokken Konrad laver pasta


Beskrivelse


Konrad er kok. Han elsker at lave mad. I dag vil han lave pasta. Han har en maskine, der kan lave pasta helt uden Konrads hjælp. Næsten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 22. jan. 2020

To bøger i en ny serie om Kokken Konrad, som elsker at lave mad, men som lidt for ofte kommer galt afsted. Men med lidt godt humør og et lille drys fantasi, så skal det nok gå. For begynderlæsere mellem 6 og 8 år, der har knækket læsekoden.

Serien "Kokken Konrad" handler om Konrad, som elsker at lave mad, men som desværre glemmer tiden, og derfor aldrig helt lykkes med sin madlavning. Heldigvis er han ven med drengen Asger, som altid kan hjælpe, når problemerne er håbløse. Bøgerne har lix 5 og er sat i korte afsnit med store typer.

Læsningen glider let, og historierne holder sin læser fanget. Vi ved alle, hvad der nok vil ske, men fastholdes i spænding til det endelig sker. Pernille Mühlbach har tegnet illustrationer til fortællingerne, som rammer humoren godt. To sjove bøger for begynderlæsere med hang til humor og gakkede historier.

Vil man læse andre sjove bøger om kokke, som ikke har helt styr på madlavningen, kan man vælge titler som Kagen ringerBent Bandit og kagenBent Bandit graver et hulPedro bager brød, Bent Bandit og kagen ; Bent Bandit graver et hul eller Pedro bager brødVil man læse andre sjove bøger om kokke, som ikke har helt styr på madlavningen, kan man vælge titler som Kagen ringer, Bent Bandit og kagen ; Bent Bandit graver et hul eller Pedro bager brødVil man læse andre sjove bøger om kokke, som ikke har helt styr på madlavningen, kan man vælge titler som Kagen ringer, Bent Bandit og kagen ; Bent Bandit graver et hul eller .