Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kom i form på 6 uger : kost & træning til mænd


Beskrivelse


Indeholder kostplan med nemme opskrifter, komplet træningsplan og tips til at holde motivationen i top.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 16. dec. 2016

Til de mænd og kvinder, der på 6 uger ønsker at komme i form og blive sunde og slanke. Der bliver ikke lovet nogen mirakler, men resultater på baggrund af en konsekvent og vedholdende indsats.

Anne Bech er personlig træner, ekspert i fitness, kendt fra tv og en række bøger om træning. I disse to små bøger skriver hun om motivation og kostens betydning, hvorefter der følger træningsprogrammer, kostplaner og illustrerede opskrifter til de 6 uger, hendes program varer. Mændenes og kvindernes bøger er forskellige, både hvad angår indledningen om motivation, men også kosten og især træningsprogrammerne. Kvindernes træningsprogram kan klares hjemme med ganske lidt udstyr og et par løbesko, mens mændenes program alene er styrketræning, som kræver adgang til et fitnesscenter.

Udmærkede, gennemarbejdede og motiverende små bøger, som kan bruges af de fleste. Ret beset er der intet nyt under solen, men de detaljerede og instruktivt gennemfotograferede træningsprogrammer og Anne Bechs måde at få læseren motiveret til at gå i gang lige med det samme, udmærker bøgerne.

Teksterne og opskrifterne i bøgerne er uddrag fra Anne Bechs bøger Fit på 100 dageTab dig hvor du vilToptrimmet på 12 ugerSpis dig FIT, Tab dig hvor du vil, Toptrimmet på 12 uger og Spis dig FITTeksterne og opskrifterne i bøgerne er uddrag fra Anne Bechs bøger Fit på 100 dage, , Toptrimmet på 12 uger og Spis dig FITTeksterne og opskrifterne i bøgerne er uddrag fra Anne Bechs bøger Fit på 100 dage, Tab dig hvor du vil, og Spis dig FITTeksterne og opskrifterne i bøgerne er uddrag fra Anne Bechs bøger Fit på 100 dage, Tab dig hvor du vil, Toptrimmet på 12 uger og .