Musik / folk

Kommer hjem


Anmeldelser (3)


Gaffa [online]

d. 18. maj 2015

af

af

Jan Opstrup Poulsen

d. 18. maj 2015

"Alberte (...) er ganske tilbageholdende i sin sang. Derfor er det helt befriende, når hun kaster sig ud i lidt popschwung på Kys Din Kæreste På Vejen og lader os høre, hvorfor hun har haft en fin karriere ud i den danske popsang. Det er nemlig svært ikke at falde lidt i svime over Albertes kokette popfraseringer, men dem er der bare for få af på Kommer Hjem".


Jyllands-posten

d. 11. maj 2015

af

af

Peter Schollert

d. 11. maj 2015

"På "Kys din kæreste på rejsen" bliver popstilen overgjort. Værre er det, at det virker, som om Alberte Windings i forvejen ikke specielt kraftige vokal generelt ikke har fået en ordentlig behandling i forbindelse med færdiggørelsen af albummet. Hun fylder for lidt i lydbilledet".


Berlingske tidende

d. 15. maj 2015

af

af

Michael Charles Gaunt

d. 15. maj 2015

"Det er en stemme, der som få andre kan få kynismens panser til at smelte. Den emmer af varme, sårbarhed, nærhed, sødme og omsorg. Ting som vi alle har brug for, men som samtidig sjældent har været en vogue hverken inden for en ungdomsfikseret musikkultur eller en mere herskende opfattelse af, hvad der har kunstnerisk tyngde ... Det kommer der nok ikke til at blive vendt op og ned på med dette album. Men det skal nu ikke ligge Alberte til last. For det er netop de kvaliteter, der her som på tidligere plader gør hende til noget helt særligt. Og som gør hende i stand til at indtage dette helt særlige hjemlige rum hos rigtig mange danskere".