Bøger / faglitteratur

Kompost : naturlig næring til haven


Beskrivelse


Råd og vejledning til en god kompostering på et niveau, så alle kan være med. Til haveelskeren, der vil gøre noget godt for sin have samt have mere indsigt i, hvordan man laver en god kompost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 23. dec. 2015

Bogen giver råd og vejledning til en god kompostering på et niveau, så alle kan være med. Til haveelskeren, der vil gøre noget godt for sin have samt have mere indsigt i, hvordan man laver en god kompost.

Indledningsvis indeholder bogen teori om en god kompost. Der gives fx svar på, hvad der skal til for at give den optimale forbrænding i en kompost og i hvilket blandingsforhold. Resten af bogen gennemgår de forskellige kompostbeholdere og hvordan man selv laver en, et afsnit om ormekompost, nyttige redskaber og endelig hvordan man gødsker jorden samt lidt om kompostering i praksis. Bagerst er der en ordliste, plads til at skrive sine egne noter, henvisning til nyttige webadresser og et stikordsregister. Til dagligt er forfatteren haveredaktør på tidsskriftet "House & Garden".

Overskuelig og gennemarbejdet havebog om kompost. Bogen er skrevet i et let sprog, så alle kan være med. Som læser mærker man forfatterens glæde og entusiasme og med det flotte layout, er bogen en ren fornøjelse.

I mange havebøger er der et afsnit om kompost, men KompostKompost i byenJord og kompostKompost, i byen og Jord og kompost handler udelukkende om kompost. I forhold til layout og indhold minder denne en del om I mange havebøger er der et afsnit om kompost, men Kompost, og Jord og kompost handler udelukkende om kompost. I forhold til layout og indhold minder denne en del om KompostI mange havebøger er der et afsnit om kompost, men Kompost, Kompost i byen og handler udelukkende om kompost. I forhold til layout og indhold minder denne en del om KompostI mange havebøger er der et afsnit om kompost, men , i byen og Jord og kompost handler udelukkende om kompost. I forhold til layout og indhold minder denne en del om .