Bøger / skønlitteratur / roman

Kongens efterfølger


Beskrivelse


Krimi. Kommissær Helen Grace bliver sat på en svær opgave, da en mand findes dræbt i en S/M-klub. Hun kender ham personligt, da hun i et rum stykke tid har brugt hans ydelser og det bliver sagen ikke nemmere af.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 8. feb. 2019

En mand findes dræbt i en s/m-klub og sporene leder til den transseksuelle Samantha. Helen Grace kender den dræbte, så sagen bliver personlig for kriminalkommissæren. For krimilæsere, som har det fint med de detaljerede beskrivelser i s/m-miljøet.

Kommissær Helen Grace bliver sat på noget af en opgave, da en mand findes dræbt i en s/m-klub. Hun kender ham personligt fra miljøet, og det bliver derfor en kamp for både at finde morderen og for at skjule Helens private tendenser. Endnu et mord bliver begået og også her kender Helen offeret. Hun presser sit folk til det yderste, hvilket skaber konflikter medarbejderne imellem. Det er forfatterens 5. bog om Helen Grace, hvor første bind i serien er Okker gokker.

Spændende og velskrevet krimi med et godt plot, hvor siderne vender sig selv. Bogen kan læses selvstændigt, men det er en fordel at have læst de første bøger i serien.

Krimi, der hører til i den gode ende sammen med forfattere som Karin Slaughter, Mark Billingham og Peter James.