Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kopien - hjernevasket


Beskrivelse


Oscar, Verner og Andy er taget i biffen. Men noget er galt. Filmen hypnotiserer folk. De onde kopier har vist en finger med i spillet. Men kopierne skal heller ikke vinde dette slag. Oscar, Verner og Andy er klar til kamp.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. juni 2019

Da Oscar, Verner og Andy tager i biffen, opdager de, at noget er helt galt. Filmen hypnotiserer folk. Det må være de onde kopier, der er på spil igen. Men kopierne skal heller ikke vinde denne gang. Drengene er klar til kamp. Letlæst spændingsbog for øvede læsere mellem 8 og 10 år.

Bogen har lix 14 og er en del af serien "Læseklub. Rød". Teksten er sat med store typer og suppleres med farvede helsides illustrationer. Kopierne er endnu engang på spil, og igen må vennerne Oscar, Verner og Andy bruge list og snilde for at robotterne ikke skal få overmagten.

Bogen er en god fortsættelse i en spændende serie fyldt med action og sjove indfald samt en åben slutning, der lover flere bøger i serien. En god læseoplevelse for børn, som har knækket læsekoden og er godt i gang med den selvstændige læsning. Illustrationerne supplerer fortællingen godt og tilfører samtidig megen humor og spænding.

Det er en serie, som udvikler sig kronologisk, det anbefales derfor at læse de øvrige to titler i serien først. Vil man læse mere om robotter, kan Henrik Einspors humoristiske fortælling Den nye lærerEt farligt rollespil. Bind 1 anbefales. Er man til serier med åbne afslutninger som denne bog, skal man også læse serien startende med Et farligt rollespil. [Bind 1]Det er en serie, som udvikler sig kronologisk, det anbefales derfor at læse de øvrige to titler i serien først. Vil man læse mere om robotter, kan Henrik Einspors humoristiske fortælling Den nye lærer anbefales. Er man til serier med åbne afslutninger som denne bog, skal man også læse serien startende med Et farligt rollespil. [Bind 1].