Bøger / skønlitteratur / roman

Kort over verden


Beskrivelse


Alice og Duncan bor på en gård med deres søn Sam. Sam er autist og oplever kun verden gennem kort over lokalområdet, da han ikke tør forlade gårdens trygge omgivelser. Alice drømmer om frihed, og da Duncan tager en fremmed mand med hjem, sætter det store forandringer i gang.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juni 2017

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 9. juni 2017

Sam er autist og tør ikke forlade gården, hvor han bor med sine forældre. Sams mor Alice drømmer derimod om friheden til at reje ud i verden, men holdes tilbage af kærlighed til sønnen. En fremme sætter gang i forandringer, der ændrer alting. En rigtig god roman til læseglade kvinder på 30+.

Alice drømmer om at forlade gården, hvor hun bor med sin mand og deres autistiske søn Sam. Men Alice kan ikke forlade Sam og han er panisk angst for at gå udenfor gårdens afgrænsede areal. Siden Sam blev født har Alice passet ham, mens manden Duncan har koncentreret sig om driften af gården. Duncan er ikke god til at håndtere Sam hvilket er gået ud over ægteskabet og Alice og Duncan er langsomt gledet mere og mere fra hinanden. En dag tager Duncan en fremmed mand med hjem på gården og det vækker helt nye følelser i både Sam og Alice.

En rigtig velskrevet feel-good bog. Man føler Alice smerte, men også hendes glæde over sønnens små fremskridt. Den har et fint pust af lethed og varme, selvom emnet er alvorligt og den kan absolut anbefales.

Den typiske læser af denne type feel-good litteratur, vil også kunne lide Ensomme hjerter og herreløse hundeEfter dig samt Efter dig, der begge tager følsomme emner som ensomhed og savn op, men på en varm og underholdende mådeDen typiske læser af denne type feel-good litteratur, vil også kunne lide Ensomme hjerter og herreløse hunde samt , der begge tager følsomme emner som ensomhed og savn op, men på en varm og underholdende måde.