Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kosmisk kaos


Beskrivelse


Det er vinter, og Jack og vennerne gør alt hvad de kan for at vise deres monstervenner, at sne ikke er farligt. En dag bliver de angrebet af en kvinde på en kolos. Hvad er hendes plan, og hvorfor taler hun samme sprog som den superonde Rezzoch?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2020

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 29. juli 2020

Verden er invaderet af zombier og monstre, men nogle af monstrene er heldigvis gode. Det er vinter og snart jul, men monstrene er bange for sne, så Jack og de andre gør alt for at muntre deres monstervenner op, og hvad er bedre end jul? Der er desværre nogle virkelig onde kræfter, der ikke lader vennerne planlægge julen i fred. Hæsblæsende og humoristisk serie for de 9-12-årige.

I 4. bog om de sidste børn på Jorden er det blevet vinter, og alt er sneet til, så Jack og vennerne har opgivet deres tur til New York for at finde andre overlevende. De hygger sig i stedet med slædeslynger og andre skøre vinterpåfund, der skal få deres monstervenner til at glemme deres frygt for sneen. På en af deres ture rundt i Wakefield, bliver de angrebet af en kolos, styret af et menneske! Kvinden stjæler Jacks dræbersværd. Hvad mon kvindens plan er? Og hvorfor taler hun samme sprog som den superonde Rezzoch? Bøgerne er lavet til en Netflix-serie.

Der er fart over feltet fra første side, og handlingen krydres med sjove kommentarer og seje illustrationer. Børn der godt kan lide monstre, action og humor vil elske denne serie, der fortsætter i samme gode stil som de første tre.

De gakkede opfindelser i børnenes træhus minder lidt om En træhule på 13 etagerDød, splat og pelsdyr - den sultne hamster vender tilbage. En anden humoristisk serie med zombier er Død, splat og pelsdyr - den sultne hamster vender tilbageDe gakkede opfindelser i børnenes træhus minder lidt om En træhule på 13 etager. En anden humoristisk serie med zombier er .