Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kragos & Kildor : monstret med de to hoveder


Beskrivelse


Monstret med de to hoveder stjæler Livets Bæger, så troldmanden Malvel kan ødelægge landet Avantia. Krigeren Taladon har en søn - Tom, der sammen med pigen Elenna sendes af sted for at dræbe monstret og bringe Livets Bæger tilbage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juli 2015

af

af

Karsten Boll

d. 27. juli 2015

Fantasybog i serien "Monsterjagten - let at læse" om et monster med to hoveder, der vil ødelægge landet Avantia ved at stjæle Livets Bæger. Tom og Elenna optager jagten på monstret, og de udsættes for mange livsfarlige ting. For 8-9 år.

Historien er skrevet i to dele - først beskrives, hvilken betydning livets bæger har, hvordan det bliver stjålet og Elenna og Toms første kampe mod monstret. Andel del fører dem ind i ørkenen og frem til Den Evige Flammes Dal, hvor de afgørende kampe mod monstret finder sted. På hvert opslag er der en tegning, der knytter sig til teksten. Teksten er skrevet med stor skrift og har lix 21.

En fin historie om det godes kamp mod det onde i form af nogle børn, der slås mod et monster. De farvelagte tegninger af Steve Sims passer fint til indholdet. Bogen er bind 2 i serien, men kan sagtens læses uden at have læst bind 1 Vedra & Krimon - Avantias tvillingemonstre.

Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes byDragens vej eller serien "Kimura" med Dragens vej er andre eksempler på gode fantasyserier for de 8-9-årigeBenny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes by eller serien "Kimura" med er andre eksempler på gode fantasyserier for de 8-9-årige.