Bøger / faglitteratur

Krans


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2017

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 25. okt. 2017

Lær at lave smukke kranse af mange forskellige materialer. Frugter, blomster, blade, pinde - udfordrende eller helt enkelt. Nogle af bogens ideer kan udføres af børn, andre kræver øvelse.

Forfatteren er en kendt florist i branchen med mere end 20 års bred erfaring. Her viser han eksempler på binding af kranse, dekoration af kranse, anvendelse af kranse og fortolkninger af kranse. Nogle forslag skiller sig ud, som håndledspynten eller skuldertasken. Kranse bruges i mange sammenhænge og er en af de ældste retninger indenfor blomsterbinding og -dekoration. Mens han fortæller om arbejdsgange, teknikker, materialer og finish - beskrevet i tekst, tegninger og farvefotos - får vi også et kig ind i hans privatliv og en fornemmelse af hans person.

Denne bedømmelse er skrevet ud fra e-bogsudgaven, hvor det flotte layout ikke helt kommer til sin ret. Men det er stadig en indbydende, inspirerende bog som man nemt kan arbejde efter. Forfatteren virker tilstedeværende med sin person og det gør læsningen til noget andet og mere end blot en håndbog om blomsterbinding.

Bogen er del af planlagt serie om grundlæggende blomsterbinderteknikker, foreløbig er BuketNordisk julAlle tiders kranseKlassiske kranseTørrede kranse & guirlander udkommet og layout ligner dennes. Desuden har forfatteren skrevet Nordisk jul. Om binding af kranse findes også Alle tiders kranse, Klassiske kranse og Tørrede kranse & guirlanderBogen er del af planlagt serie om grundlæggende blomsterbinderteknikker, foreløbig er Buket udkommet og layout ligner dennes. Desuden har forfatteren skrevet . Om binding af kranse findes også Alle tiders kranse, Klassiske kranse og Tørrede kranse & guirlanderBogen er del af planlagt serie om grundlæggende blomsterbinderteknikker, foreløbig er Buket udkommet og layout ligner dennes. Desuden har forfatteren skrevet Nordisk jul. Om binding af kranse findes også , Klassiske kranse og Tørrede kranse & guirlanderBogen er del af planlagt serie om grundlæggende blomsterbinderteknikker, foreløbig er Buket udkommet og layout ligner dennes. Desuden har forfatteren skrevet Nordisk jul. Om binding af kranse findes også Alle tiders kranse, og Tørrede kranse & guirlanderBogen er del af planlagt serie om grundlæggende blomsterbinderteknikker, foreløbig er Buket udkommet og layout ligner dennes. Desuden har forfatteren skrevet Nordisk jul. Om binding af kranse findes også Alle tiders kranse, Klassiske kranse og .