Bøger / faglitteratur / gør-det-selv

Kreativ med Ikea


Beskrivelse


Ideer til hvordan man kan tage udgangspunkt i Ikeas produkter og forvandle dem til unikke og personlige møbler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 13. okt. 2017

70 kreative projekter, som kan skabes ud af nogle af IKEAs mest gængse produkter. Til gør-det-selv-typen, som gerne vil sætte et unikt og personligt præg på sin boligindretning.

De 70 projekter er inddelt i fire kategorier: Let, middel, avanceret og ekspert - alt efter, hvor komplicerede de er at gå til. Her er med andre ord både ganske enkle projekter som fx dekoration af skærebrætter eller hvordan man forvandler en bageform til en natlampe samt mere (tids)krævende som etablering af en køkkenø eller bygning af en reol.Bogens ophavsmænd har i særlig grad koncentreret sig om IKEA-produkterne "Kallax" (rumdeler), "Frosta" (taburet) og "Kura" (høj, vendbar seng), som alle tre kan forvandles til andre møbler og brugsgenstande. Hvert projekt er udførligt beskrevet: Her er lidt tekst om tanken og idéen bag det givne projekt, en "Du skal bruge"-liste og endelig en "Sådan gør du".

Bogen indeholder gode og inspirerende illustrationer, som ikke levner tvivl om, hvad der er tænkt, og hvordan man går til projektet. Selvom der også er nemme og overskuelige projekter, skal man for de flestes vedkommende have hænderne skruet rigtigt på. Det er ikke en bog for fuldkomne nybegyndere i DIY-verdenen.

Også Remake IkeaHistorien om IKEA er en bog om, hvordan man kan ombygge og gentænke IKEA-møbler. Er man interesseret i historien om IKEA fra enmands-virksomhed til verdensfirma er Historien om IKEA læseværdigOgså Remake Ikea er en bog om, hvordan man kan ombygge og gentænke IKEA-møbler. Er man interesseret i historien om IKEA fra enmands-virksomhed til verdensfirma er læseværdig.