Bøger / faglitteratur / idebøger

Kreative ferieideer til en sjov sommer


Beskrivelse


Ideer til ting, f.eks. kranse, lygter, mobiler, billeder, der kan laves af sommerens mange forskellige materialer fra skov og strand, så som strandskaller, sten og vilde blomster. Med afsnit på DIY-møbler til uderummet og opskrifter med hyldeblomst. Med trin-for-trin anvisninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. maj 2016

af

af

Louise Urban Andersen

d. 31. maj 2016

Et væld af ideer til at anvende bl.a. sommerens strandfund i boligindretningen samt opskrifter med hyldeblomster som ingrediens. Bogen kan anvendes af alle - nybegyndere såvel som øvede.

Forfatteren lægger ud med at fortælle, hvordan hendes kreativitet er udsprunget af nøjsomhed i barndomshjemmet. Bogen er opdelt i fire afsnit, hvoraf det første handler om at udnytte de mange strandfund, der kan erhverves på familiens ture. Der er mange forskellige ideer, eksempelvis en mobile af fjer, hulsten som lysestager og lysstøbning i skaller. Alle designs er vist med fotos. Der er en liste over, hvilke materialer, der skal anvendes, og hvor de kan købes. Der er desuden angivet sværhedsgrad ved hver opskrift, ligesom der er trin-for-trin-vejledninger. Bogens mindste afsnit viser i fotos, hvordan du kan bruge sommerens vilde blomster. Sunny Siesta-afsnittet viser, hvordan du kan lave din egen daybed, dasesække af kaffesække og siddepuder skabt af gamle kelimtæpper. Det afsluttende afsnit består af opskrifter, der alle indeholder hyldeblomst, bl.a. muffins, hyldeblomstdrik og mojitos.

Indbydende og inspirerende ideer, der sætter kreativiteten i gang. Der er opskrifter i alle sværhedsgrader, så alle har mulighed for være med.

Layoutmæssigt ligner bogen Nissens Kreative redesign af dine loppefundTing af sten og skaller. En ældre sag fra 1995 indeholder også DIYs med strandfund: Ting af sten og skallerLayoutmæssigt ligner bogen Nissens Kreative redesign af dine loppefund. En ældre sag fra 1995 indeholder også DIYs med strandfund: .