Bøger / faglitteratur / idebøger

Kreative redesign af dine loppefund


Beskrivelse


Kreative gør det selv-ideer til opbevaring, fornyelse af gamle møbler, loppefund som dekoration og flere andre større og mindre projekter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 21. mar. 2016

Fin bladre- og inspirationsbog til dem, der interesserer sig for indretning, loppefund og gør-det-selv-projekter.

Genbrug er oppe i tiden. Loppemarkederne boomer som aldrig før og hele vores boligindretning er præget af unikafund og personlig indretning. Denne bog viser en række kreative gør det selv-ideer til opbevaring, fornyelse af gamle møbler, loppeting som dekoration og flere andre større og mindre projekter. Alle ideer er illustreret med farvefotos og markeret med sværhedsgrad og en materiale- og værktøjsliste. Forfatteren skriver og laver DIY-artikler til både aviser, blade og magasiner.

En række kreative påfund og genbrugsideer. Bogen giver inspiration og udførlige trin for trin vejledninger til hvordan tingene dekoreres og ombygges. Det er ikke komplicerede projekter og ideerne er lette at bygge videre på, så man kan gøre det færdige resultat endnu mere unikt. De fleste projekter er set før i lignende genbrugsbøger og indretningsblade. Layoutet er holdt i pastelfarver, der passer godt til de mange sommerbilleder.

Bogen ligner indretningsbøger som Genbrug - under åben himmelNordisk genbrugsstilFlot genbrugRemake Ikea og Nordisk genbrugsstil, der dog fokuserer mest på indretning. Flot genbrug og Remake Ikea har mere fokus på redesignBogen ligner indretningsbøger som Genbrug - under åben himmel og , der dog fokuserer mest på indretning. Flot genbrug og Remake Ikea har mere fokus på redesignBogen ligner indretningsbøger som Genbrug - under åben himmel og Nordisk genbrugsstil, der dog fokuserer mest på indretning. og Remake Ikea har mere fokus på redesignBogen ligner indretningsbøger som Genbrug - under åben himmel og Nordisk genbrugsstil, der dog fokuserer mest på indretning. Flot genbrug og har mere fokus på redesign.