Bøger / faglitteratur

Kreativt genbrug : ideer til haven


Beskrivelse


Inspiration til hvordan man kan indrette sin have med forskellige genbrugsmaterialer i form af f.eks. grene, stubber og stammer, natursten, paller og brædder, samt krukker, møbler og legeredskaber.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 1. apr. 2015

Upcycling, hvor man finder nye anvendelsesformer til ting, som man ellers ville have smidt ud, er et kendt fænomen. Her tager forfatteren ideen med ud i haven og kommer med forslag og inspiration til nye indretningsmuligheder.

Nina Ewald er journalist med speciale i have og planter og har tidligere udgivet en række havebøger. Her har hun samlet en lang række ideer til, hvordan man kan genbruge og upcycle en lang række materialer både ting, der ellers oprindeligt har andre anvendelsesformer, men også mange af naturens materialer kan indgå i havens arkitektur. Bogen er inddelt i 3 afsnit; materialer fra have og natur, byggematerialer og alverdens ting & sager, med det første afsnit som det største. Bogen er illustreret med fotos af fx et tidligere gyngestativ, der nu er dækket af klatreplanter og fungerer som ophæng for en hængekøje, terrasser med forskellige slags belægninger og forskellige muligheder for at udnytte regnvand.

En flot og inspirerende bog som kombinerer genbrugstanken med vores haver og dermed giver os en ny vinkel på indretning af vores haver, og her er både små og store projekter, så der er noget for de fleste haveejere.

Genbrug - under åben himmelFlot genbrug, 2013 omhandler samme emner, mens Flot genbrug, 2015 mere har fokus på upcycling af ting til hjemmetGenbrug - under åben himmel, 2013 omhandler samme emner, mens , 2015 mere har fokus på upcycling af ting til hjemmet.Informationer og udgaver