Bøger / faglitteratur til børn

Kristendom


Beskrivelse


Forlaget skriver: Jesus var den første, som lærte folk om kristendommen. Han blev født for mere end 2000 år siden, og i dag er kristendom verdens største religion.De kristne tror på Gud, bliver døbt og fejrer jul, påske og pinse. Opgaver på www.fagliglaesning.dk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2015

af

af

Jesper Holtoug

d. 13. apr. 2015

Her kan man læse og se billeder, som fortæller det vigtigste om kristendommen - både det lette og det indviklede. Man kan læse både om Jesus, om kirken, om kirkens højtider, om synd og kærlighed og munke og nonner. Især for 7-9 års alderen.

Bogen er let at læse, selvom det er nogle indviklede sager, der beskrives. Den består af 14 afsnit, som har tekst på den ene side og et stort billede på den anden side. Hver sætning er kort og de svære ord bliver forklaret. Bogen har også et kort fakta-afsnit og en liste over andre bøger og net-portaler.

Virkelig fin og overskuelig forklaring af de nogle af de vigtigste sider af kristendommen. Der bliver også taget fat på svære begreber som: skabelse, opstandelse, kærlighed og synd, men det gøres i et utrolig let sprog. Meget kortere og enklere kan det næppe beskrives, hvis det stadig skal give mening.

Denne fagbog om kristendommen hører til i den absolut letteste ende af skalaen, som henvender sig til børn i indskolingsalderen. En anden god og enkel fagbog om emnet er Kristendom, som dog er både noget længere og sværere.