Bøger / faglitteratur til børn

Kristian på sporet af - dinosaurerne


Beskrivelse


Rejs med Kristian tilbage i tiden til dinosaurernes verden, og bliv klogere på forskellige dinosaurer, fossiler samt andre forhistoriske dyr. Fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2021

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 15. juli 2021

Rejs med Kristian tilbage i tiden til dinosaurernes verden, og bliv klogere på forskellige dinosaurer, fossiler samt andre forhistoriske dyr. Til højtlæsning fra 7 år, og selvlæsning fra 10 år.

Bogen præsentere over 30 forskellige dinosaurer. Her fortælles om navnenes betydning, deres størrelse, udseende og særheder. Vi hører om deres livretter, hvor hurtigt de bevægede sig, hvilken dinosaurus-familie de tilhørte og hvordan de jagede. Imellem beskrivelserne, fortælles om verdens opbygning dengang de levede, tidslinjen for deres levetid samt farver, lyde og sanser. Der fortælles også om andre forhistoriske dyr som kæmpe-dovendyr og uldhåret næsehorn. Bogen afsluttes med opgaver og en quiz. Den er en del af serien, "Kristian på sporet af". Forfatteren er kendt som tv-vært fra DRs børneprogram Lille nørd og Ramasjang mysteriet, og vi kender ham også fra bogen .

Spændende og sjov bog, hvor bred viden om de forskellige dinosaurer fortælles på en virkelig god måde med sammenligninger som "så tung som en kampvogn" og lignende. Teksten er letlæselig og suppleres af sjove tegninger.

Bogen ligner de øvrige i serien fx Kristian på sporet af - Jordens rekorderDen fantastiske bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyr. Der kan læses mere om dinosaurer i fx Den fantastiske bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyrBogen ligner de øvrige i serien fx Kristian på sporet af - Jordens rekorder. Der kan læses mere om dinosaurer i fx .