Bøger / faglitteratur til børn

Kristian på sporet af - krigere


Beskrivelse


Følg Kristian på en hæsblæsende rejse ind i krigernes verden og læs om både helte og skurke. Fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2022

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 18. nov. 2022

Følg Kristian på en hæsblæsende rejse ind i krigernes verden og læs om både helte og skurke. Til højtlæsning fra 7 år, og selvlæsning fra 10 år.

Bogen indledes med forord og en generel introduktion til de seje krigere og deres våben. Derpå følger beskrivelser af forskellige krigere fx vikingen, ninjaen, piraten, livvagten, kamikazepiloten, spionen, spartaneren, jagerpiloten, assassineren, zulukrigeren, dronepiloten, lejesoldaten og cyberkrigeren. Enkelte krigere præsenteres personligt fx Napoleon, Holger Danske og Cæsar. To dyr præsenteres også som krigere: dræberdelfinen og giftfrøen. Derudover er der fakta om rangorden i militæret, musik på slagmarken, 1. og 2. verdenskrig samt FN og NATO. Alle opslag har tegninger med Kristian og krigeren på højre side og teksten og et foto på venstre side. Bogen afsluttes med opgaver og quiz. Den er en del af serien, "Kristian på sporet af". Forfatteren er kendt som tv-vært fra DRs børneprogrammer "Lille Nørd" og "Ramasjang Mysteriet".

En spændende samling af fakta om mange forskellige krigere. Teksten er informativ og kommer omkring mange ting, så der er mere at snakke om bagefter. Illustrationerne med Kristian og krigerne er sjove.

Bogen ligner de øvrige i serien fx Kristian på sporet af - opdagelsesrejsendeKrigere. Der kan også læses om krigere fra forskellige kulturer i KrigereBogen ligner de øvrige i serien fx Kristian på sporet af - opdagelsesrejsende. Der kan også læses om krigere fra forskellige kulturer i .