Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Krop, kost og kondi


Beskrivelse


Mølleholmskolen har 30 stk. fra tidligere fællessamling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Henrik Munch Jørgensen

2007

Fagbog målrettet børn på 9-14 år, som kan læses af lyst eller i forbindelse med faglige læsekurser, emnearbejder og projektopgaver.

Peter Bering har en fantastisk evne til at forklare de mest komplicerede ting på en måde, så alle kan forstå det. Hvilket han også gør i denne udgivelse om kroppen, som er et meget kompliceret emne. Bogen er en del af serien De store fagbøger, hvortil Bering bl.a. har leveret udgivelsen Dinosaurer og andre fortidsdyr, 2004. Bogens hovedfokus er på kroppens opbygning, men den fortæller også om kost, motion, kønsforskelle og forplantning. Alle emner belyses over to sider, som udover selve grundteksten også indeholder diverse faktabokse samt relevante og illustrative farvebilleder og tegninger, som fremmer forståelsen af teksten.

Kroppen er et emne, som indgår i mange undervisningsmaterialer til fagene natur/teknik og biologi. Derudover er det et emne, som der jævnligt udgives nye og gode bøger om, som supplerer bibliotekernes samling om emnet. Denne udgivelse bør også supplere samlingen, da den er velskrevet og både sprogligt og fagligt rammer sin målgruppe.

En velskrevet bog for de 9-14-årige om et meget kompliceret emne.