Bøger / faglitteratur

Krop og sjæl i harmoni : helhed og healing med Soul Body Fusion


Beskrivelse


Om healingsystemet Soul Body Fusion, et redskab til at skabe bedre helbred, større velbefindende og åndelig udvikling, og om hvordan man kan bruge healingprocessen på sig selv og andre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 24. juli 2013

Vil tiltrække samme publikum, som har læst forfatterens selvbiografi Ørnen og kondoren og i det hele taget det spirituelt orienterede læsersegment og udøvere af healing.

Crowley er spirituel kanal og ditto lærer. Hun indvier her læserne i sit eget healingsystem, "soul body fusion", som hun hævder kan læres og bruges af alle på én selv såvel som andre. Målet er på celleplan at omstille kroppen til at kunne rumme en højere og højere lysfrekvens. Endvidere at kunne holde på kraften med henblik på at fjerne blokeringer. Hvad det medfører for den enkelte, når man således bringer sjælen ind i kroppen, er uforudsigeligt, det vil variere fra den enkelte til den enkelte. Det har altid været sjælens intention at manifestere sig i kroppen, men af forskellige årsagen kan det være gået galt, så det ikke er lykkedes. De mange udsagn fra klienter og cases borger for fantastiske resultater. I bogen fortæller forfatteren om tilblivelsen af "soul body fusion", om healingsprocessen og hvordan man anvender den på sig selv og andre.

Der skrives til stadighed bøger om healing. Jeg vil sammenligne med en af de nyere Kroppens hemmelige sprog : din håndbog til healing og sundhed. Men "soul body fusion" er unikt og beskrives for første gang her.

Jeg tror denne bog vil få efterspørgsel på linje med Ørnen og kondoren. Bogen er inspirerende og nem at læse med sit tydelige skriftbillede og sine gode cases.