Bøger / faglitteratur

Kroppens hemmelige sprog


Beskrivelse


Om at bruge kroppen som et praktisk værktøj i arbejdet med mennesker, kommunikation og ledelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2019

af

af

Merete Trap

d. 18. mar. 2019

Prøv at træde et skridt tilbage, og se på dine medmenneskers kropssprog. Så vil du lære at se og udnytte forskelligheder og sammenhænge. Henvender sig til læsere med interesse i kropssprog, kommunikation og ledelse i både privat- og arbejdsliv.

Denne bog tager udgangspunkt i forfatterens egen idé om en "åbne-lukke balance". Bogen er i 3 dele, hvor 1. del har kapitler med overskrifter som fx "territorier, steder og rum", "perception" og "seksuelle signaler". 2. del fungerer som et opslagsværk og har titlen "kroppens sprog fra isse til fod", mens 3. del har fokus på ledelse. Bogen er bygget op med eksempler fra forfatterens egen hverdag, og er tilsat fotos i s/h og farve. Forfatter Peter Aude er uddannet skuespiller og kunstnerisk leder af Musikteatret Vejle.

Dette er en rigtig spændende og brugbar udgivelse, som ikke lægger skjul på at den ikke er baseret på videnskab, men på forfatterens egne erfaringer fra teaterverdenen. Bogen kan bruges som opslagsbog, når først man har sat sig ind i grundtanken omkring "åbne-lukke balancen". Bogen vækker læserens nysgerrighed i forhold til emnet kropssprog, den er nem at gå til og dens værktøjer er lige til at tage med ud og afprøve i "det virkelige liv".

Kan sammenlignes med andre udgivelser om, hvordan man bruger og aflæser kropssprog. Her kan fx nævnes Lær at læse tankerSmil dig glad og Smil dig gladKan sammenlignes med andre udgivelser om, hvordan man bruger og aflæser kropssprog. Her kan fx nævnes Lær at læse tanker og .