Bøger / faglitteratur / øvelser

Kroppens intelligens : få intuitiv indsigt i de underliggende årsager til sygdom, og lær at helbrede dig selv og andre


Beskrivelse


Lær at afkode oversete og skjulte følelsesmæssige, psykologiske, personlighedsrelaterede og spirituelle påvirkninger, som skaber sygdom og helbredsproblemer, samt om at genoprette kroppens naturlige sundhed og balance.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 30. okt. 2015

Hvilken intuitiv type er du? Guide til at lære at helbrede sig selv og andre ved hjælp af intuition. Til interesserede i alternativ helbredelse.

Dillard er professionel medicinsk intuitiv. Hun kan se energilegemer og får information om fx traumer, negative tanker og holdninger. Hun beskriver hvordan vi kan udvikle intuition for at få indsigt i mentale, følelsesmæssige og energetiske årsager til sygdomme, og hvordan vi kan genoprette kroppens sundhed og balance. Hun gennemgår fire former for intuition: mental, følelsesmæssig, fysisk og spirituel, og fem intuitive færdigheder: klarsyn, -følelse, -hørelse, -opfattelse, samt vibrations-sensitivitet. Spørgeskemaer afklarer hvilken intuitiv type man er. De 4 typer og deres intuitive evner beskrives, og for hver af dem er der øvelser, visualiseringer og meditationer beregnet på at udvikle intuitive evner. Ligeledes er der beskrivelser af auraen og de 7 chakraer med tilknyttede meditationer.

Letlæst og grundig bog med god vejledning i karakteren af de forskellige typer intuition og deres anvendelse til at udforske sit energihelbred og til at hele energistrømme i kroppen ved hjælp af krops-skanning.

Sjælens anatomiAlt er godt beskriver metoder til at helbrede sygdom vha. mentale teknikker. Donna Edens, Lissa Rankins og Brandon Bays falder i tråd med denne. Louise L. Hay giver i Alt er godt bekræftelser til specifikke sygdommeSjælens anatomi beskriver metoder til at helbrede sygdom vha. mentale teknikker. Donna Edens, Lissa Rankins og Brandon Bays falder i tråd med denne. Louise L. Hay giver i bekræftelser til specifikke sygdomme.