Bøger / faglitteratur

Kropssprogets psykologi : få de højeste karakterer og det bedste job


Beskrivelse


Introduktion til psykologiske principper bag nonverbal kommunikation til eksamen og jobsamtalen. Med anvisninger på hvordan man kan forbedre sine egne sociale færdigheder både med hensyn til at aflæse og udsende nonverbale signaler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 15. okt. 2009

Bogen er tænkt til studerende, der skal til mundtlig eksamen og jobsøgere, idet man uvægerligt påvirker andre og gør indtryk gennem de ubevidste signaler, man sender via sit kropssprog. I anden række vil den være et særdeles velegnet bud til enhver, som ønsker at læse om kropssprog ud fra almen interesse og nysgerrighed. Vend forsiden frem på hylden, og bogen vil være væk i løbet af en halv dag.

Forfatteren er konsulent i forandringsledelse og innovation og underviser i psykologi, nonverbal kommunikation mv. Bogens 12 kapitler er inddelt i 2 hovedafsnit, hvor de første 6 handler om de første 20 sekunder af en samtale, mens de øvrige handler om efter de første 20 sekunder. Bogen er en letlæselig introduktion til de psykologiske principper bag nonverbal kommunikation med fokus på eksamen og jobsamtaler. Det er ikke så svært at aflæse kropssprog, de fleste gør det ubevidst. Derimod er det vigtigt at gøre sig bevidst om eget kropssprog og opøve det. Hertil giver bogen en række gode anvisninger og øvelser. Bogen vil kunne læses med udbytte af den, der stifter bekendtskab med emnet for første gang, men også af mere erfarne i disciplinen. Niveauet er fra gymnasieniveau.

Kropssproget, 2007 og Lær at læse tanker, 2008 er tilsvarende tilgængelige bøger om emnet.

Bogen giver indsigt i, hvor stor betydning kropssprog har ved eksamener og jobsamtaler og giver anvisninger på, hvordan man kan forbedre sine egne sociale færdigheder både med hensyn til at aflæse og udsende nonverbale signaler.