Bøger / faglitteratur / idebøger

Krukkehaven


Beskrivelse


En krukkehave er altid unik. Uanset hvilke stil man vælger. Det kræver ikke de store kundskaber at skabe en fin og fantastisk lille have med krukker og potter.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Knud Weile

2008

En rigtig inspirationsbog, der i en smart og overskuelig opsætning fortæller løst og fast om mulighederne for at bruge krukker i haven og på terrassen. Målgruppen er først og fremmest yngre kvinder med lidt have- og planteinteresse.

I korte opslag fortælles kort om anvendelsesmulighederne for krukker og krukkevækster. Den hurtige gennemgang af emnet præsenterer lidt moderne havestil, egnede vækster til krukkerne, gode farvesammensætninger og det praktiske omkring plantning og pasning, alt sammen flot suppleret af masser af stemningsfulde farvefotografier og næroptagelser af de omtalte planter. Vejledningen er kortfattet og på sine steder noget overfladisk, men forfatteren får meget med og formår at præsentere mulighederne for brug af krukker overalt i uderummet med krukkeplanter, der har sæson fra det tidligste forår til vinteren sætter ind.

Krukker er efterhånden en integreret del af moderne havedesign, og litteraturen i form af monografier og omtale af emnet i almindelige havebøger er omfattende. Bogen her er en trendy appetitvækker, der i en flot indpakning fortæller om mulighederne i den moderne krukkehave.

En lækker inspirations- og begynderbog for især den yngre del af havefolket med mange gode idéer til brug af krukker og plantninger i krukker.


Berlingske tidende

d. 23. mar. 2008

af

af

Gitte Nielsen, Gitte Straarup

d. 23. mar. 2008


Haven

Årg. 108, nr. 5 (2008)

af

af

Bente Holm

Årg. 108, nr. 5 (2008)


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 8 (2008)

af

af

Hanne Smedegaard

Årg. 154, nr. 8 (2008)