Bøger / faglitteratur

Krukker og højbede


Beskrivelse


Inspiration til højbede og krukker i haven. Beskriver design med krukker, kasser og højbede, samt emner som jord, tilplantning og havegrej. Om de enkelte planter og hvordan man får succes med disse. Til sidst beskrives en række planter der kan spises.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 16. mar. 2017

Så står foråret for døren og det er tid til at komme i haven. Tag denne bog med og find inspiration til smukke beplantede krukker og højbede. For dig, der har grønne fingre eller bare mangler en spandfuld inspiration til de næste haveprojekter.

Som titlen antyder, handler denne bog om højbede og krukker i haven. Bogen indledes med et kapitel, der beskriver design med krukker, kasser og højbede, hvorefter den bevæger sig videre over i "hands on afsnit". Her beskrives emner som jord, tilplantning og havegrej. Efterfølgende kommer et kapitel om de enkelte planter og om hvordan du får succes med disse. Slutteligt beskrives en række planter, der kan spises samt mere praktisk om gode rammer for havearbejde. Teksten er løbende flankeret af billeder af planterne.

Nu er jeg ikke den store havemand, men en krukke eller to kan jeg vel frembringe og her kommer denne bog virkelig til sin ret. Teksten er letlæst og beskrivelserne er ikke til at tage fejl af, så med denne bog under armen burde krukkehaven lykkes. Jeg er specielt begejstret for afsnittet om krukkehaven som kan spises, der præsenterer både jordbær, agurker og kål.

For yderligere litteratur og inspiration til krukke og/eller højbedshaven se Claus Dalbys I potter & krukkerKrukkehaven eller Krukkehaven af forfatteren bag denne bogFor yderligere litteratur og inspiration til krukke og/eller højbedshaven se Claus Dalbys I potter & krukker eller af forfatteren bag denne bog.