Bøger / faglitteratur / opskrifter

Krydderurter : en verden af grøn, sund og eksplosiv smag


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 6. juni 2016

At krydderurter er så meget mere end tørret oregano, kan man få syn for sagn for i denne kogebog, hvor krydderurter er omdrejningspunktet. Til inspiration for alle køkkenskrivere.

Sandra Pugliese er kendt for en række populære kogebøger, og i denne slår hun et slag for anvendelse af krydderurter i rigelige mængder. Bogen indledes med en gennemgang af de mest almindelige krydderurter med fokus på deres sundhedsværdi. Derefter følger forskellige metoder til konservering og så selve opskrifterne, som er inddelt i smoothies, juice, kolde og varme drikke, småretter, salater, brød, snacks og tilbehør, varme retter og supper, pesto, hummus og dressinger, desserter og marmelader.

Inspirerende og udmærket kogebog, som de fleste kan være med til. Ingredienserne er almindelige og opskrifterne lige ud ad landevejen. Fint layout.

Bøger om krydderurter har bibliotekerne mange af, både kogebøger og bøger om dyrkning, hvori der som regel også er opskrifter. Fx har vi UrtebogenKrydderurter, Anemette Olsens bøger og den særligt flotte KrydderurterBøger om krydderurter har bibliotekerne mange af, både kogebøger og bøger om dyrkning, hvori der som regel også er opskrifter. Fx har vi Urtebogen, Anemette Olsens bøger og den særligt flotte .