Bøger / skønlitteratur / roman

Kun de uskyldige


Beskrivelse


Krimi. En velhavende og velrespekteret mand findes myrdet. Der er tydeligvis tale om overlagt mord. Efterforskeren Tom Douglas sættes på sagen, der langt fra er så ligetil. Snart er Tom følelsesmæssigt involveret og må kæmpe med samvittighed og faglig professionalisme.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2017

af

af

Sanne Caft

d. 22. mar. 2017

Thriller/krimi til dig, der vil læse om magtbegær, følelsesmæssig manipulation og hævn, hævn, hævn.

Forsiden viser et par kvindeben i stiletter og modlys. Historien er en opklaringshistorie med mange snirkler i vejen mod opklaringen og et moralsk dilemma, som efterforsker Tom Douglas stilles overfor, snart er han følelsesmæssigt involveret og må kæmpe med samvittighed og faglig professionalisme. En mand myrdes brutalt. Nogle unge piger er forsvundet. En efterladt enke. Langsomt afdækkes en syg verden bl.a. gennem de breve enken skrive til en veninde. Romanen var forfatterens debut og vakte stor opmærksomhed.

Den er effektiv underholdning uden at være genrebrydende. Valget af fortællevinkel og en række indsatte breve fungerer fint ift at holde spændingskurven. Sproget er ikke noget at skrive hjem om, men i denne type litteratur handler det mere om plot og afdækning af hovedpræmissen end om elegant sprogligt overskud. Tematisk blandet men velfungerende.

Denne bog kommer med top-anmeldelser fra Amazon og søsatte forfatterens karriere. Dette er Rachel Abbotts første bog på dansk, men hun har et ret stort forfatterskab på engelsk. Den kan i sin psykologiske og manipulerende stil minde om den meget omtalte Kvinden der forsvandt.


litteratursiden.dk

d. 3. apr. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 3. apr. 2017

Grænsen for hvor modbydelige mennesker kan være overskrides gang på gang i denne spændende psykologiske thriller. Da den berømte velgører Hugo Fletcher findes myrdet i sit hjem, er der ingen tvivl om ...


Politiken

d. 22. juli 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 22. juli 2017