Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kun for os


Beskrivelse


Ben og Arthur har ikke talt sammen i månedsvis, og de har ikke set hinanden i næsten to år. Begge har nye kærester, men da Arthur scorer sit drømmejob i New York, er det næsten uundgåeligt at støde ind i Ben. Hvilken betydning får den sommer for resten af deres liv? Young adult for læsere af romantiske kærlighedshistorier.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2022

af

af

Christine Christensen

d. 5. aug. 2022

Ben og Arthur har ikke talt sammen i månedsvis og de har ikke set hinanden i næsten 2 år. Begge har nye kærester, men da Arthur scorer sit drømmejob i NY er det næsten uundgåeligt at støde ind i Ben. Hvilken betydning får den sommer for resten af deres liv? Young Adult for læsere af romantiske kærlighedshistorier.

Arthur er kæreste med Mickey, der vil gøre alt for ham. Han har lige landet et fantastisk praktikophold på et teater og skal tilbringe de næste 10 uger i New York. Ben er vild med den lækre og kreative Mario, som har hjulpet ham med at omskrive hans bog, TWWW, og selvom han ikke er vild med college tegner sommeren lys og lykkelig. Men Arthurs tilbagevenden til NY sætter en masse følelser og tanker i gang hos dem begge. Hvad er kærlighed og forelskelse, kan man trives med et langdistanceforhold og hvad skal der til, før man forfølger sine drømme?.

Anden del af Hvis det er os er stadig en fin, humoristisk og romantisk kærlighedshistorie om 2 unge mænd og deres lidt kaotiske kærlighedsliv. Men Arthur og Ben er også blevet 19 år og det åbner for større dybde og vigtigere beslutninger end i første bind. Det kan ind imellem føles en lille smule langmodigt med de mange forviklinger, men alt i alt er det en sød fortælling om alle de forventninger vi har til kærligheden og vores partner.

Læs også Fordelen ved hemmelige forelskelserDate mig, Bryson Keller! eller Date mig, Bryson Keller!Læs også Fordelen ved hemmelige forelskelser eller .