Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kundalini : guddommelig energi, guddommeligt liv


Beskrivelse


Om hvordan man skal forstå kundalini-energien og bruge den til at transformere ens liv både spirituelt og fysisk. Omhandler også transformerede praksisser, såsom åndedræt, tantra og mantra, samt personlige fortælllinger fra forfatterens healing-praksisser og undervisning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2017

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 23. feb. 2017

Kundalini er en guddommelig energi der, når den aktiveres, kan give fysiske og spirituelle oplevelser. Til interesserede i tantra-yoga og healing er her en grundig indføring i emnet - med praktiske healing-øvelser.

Kundalini ligger som en sovende slange ved roden af rygraden, og når den vækkes til live bevæger energien sig op gennem kroppen og kan give meget kraftfulde oplevelser og ændre ens liv med bl.a. mere selvtillid, healing af gamle problemer og højere seksuel bevidsthed. Her gives en vejledning i, hvordan man aktiverer kundalini, med fx åndedrætsøvelser, meditation, yoga og smykkesten. I bogen findes tabeller og praktiske øvelser, og bagest finder man ordforklaring, litteraturliste og index.

Det er en fordel at vide lidt om emnet, da det er tungt stof med mange nye ord og indtryk for den udenforstående. Det er dog formidlet i et personligt og nutidigt sprog, og hvis man har interessen vil man få stor glæde af forfatterens omfattende forklaringer på fx de kropslige chakraer. Øvelserne er grundigt forklaret, med vægt på at have en forståelse for dem, før de udføres.

Nærværende er den mest nutidige bog om emnet pt. Ellers findes Mit liv med kundalini (slange-kraften)Oplevelsen af KundaliniKundalini og chakraerne og Oplevelsen af Kundalini, de er dog på højt fagligt niveau. Kundalini og chakraerne fra 2003 er mere lettilgængeligt for den alment interesseredeNærværende er den mest nutidige bog om emnet pt. Ellers findes Mit liv med kundalini (slange-kraften) og , de er dog på højt fagligt niveau. Kundalini og chakraerne fra 2003 er mere lettilgængeligt for den alment interesseredeNærværende er den mest nutidige bog om emnet pt. Ellers findes Mit liv med kundalini (slange-kraften) og Oplevelsen af Kundalini, de er dog på højt fagligt niveau. fra 2003 er mere lettilgængeligt for den alment interesserede.Informationer og udgaver