Bøger / faglitteratur / øvelser

Kunsten at sige nej


Beskrivelse


Få værktøjerne til at lære at sige nej. Forfatteren opererer med 4 nej'er: det kompetente, det kærlige, det forunderlige og det resolutte nej.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2017

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 8. juni 2017

Hvis du gerne vil blive bedre til at sige nej og samtidig få mere indsigt i dit eget selvværd, så er der masser af værktøjer til at hjælpe dig i denne bog. Selvhjælpsbog til både mænd og kvinder.

"Så lær at sige NEJ, og befri dig selv!" - er de sidste ord i Sebastian Nybos selvhjælpsbog. Gennem 15 kapitler, med titler som "De fire NEJ'ers magi" og "Støttehjul til de første par ture på NEJ-cyklen" der alle indledes af citater fra store tænkere, gennemgår Nybo forskellige aspekter af det at sige nej. Tilgangen er at det handler om at kende sig selv, om at kunne sige nej til de ting der kan være med til at sætte selvet i ubalance. Bogen er spækket med eksempler og øvelser. Sebastian Nybo er en erfaren coach, foredragsholder og forfatter. Bogen afsluttes med en kildeliste.

"Kunsten at sige NEJ" er en klassisk selvhjælpsbog hvor peptalks (der skal motivere læseren) krydres fint med baggrundsviden, eksempler fra både Nybos eget liv og fra historier han har opsnappet samt konkrete øvelser. Bogen er rent grafisk sat fint op hvor farven grøn bruges til at skabe klarhed i teksten - eksemplerne og øvelserne er skrevet med grønt. Man kan blive klogere på sig selv ved at læse bogen.

Det er oppe i tiden at sige nej, at stå fast, eksempelvis i bogen Stå fastSådan håndterer du besværlige personerRo, balance og indsigt. Nybo har tidligere skrevet bøger som Sådan håndterer du besværlige personer og Ro, balance og indsigtDet er oppe i tiden at sige nej, at stå fast, eksempelvis i bogen Stå fast. Nybo har tidligere skrevet bøger som og Ro, balance og indsigtDet er oppe i tiden at sige nej, at stå fast, eksempelvis i bogen Stå fast. Nybo har tidligere skrevet bøger som Sådan håndterer du besværlige personer og .