Bøger / faglitteratur

Kunsten at skifte spor : genopfind dit arbejdsliv


Beskrivelse


En vekselvirkning mellem cases fra det virkelige liv og gode råd til at tage pulsen på ens egen jobtilfredshed, blive bevidst om egne styrker, erkende drømmene, bruge sit netværk og gøre tanke til handling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2015

af

af

Jytte Bræmer

d. 7. sep. 2015

Inspiration og råd til folk, der enten frivilligt eller ufrivilligt står overfor et sporskifte i arbejdslivet.

Between jobs er det nye begreb, der dækker over såvel påtvungen arbejdsløshed som et bevidst karriereskift. Arbejdsmarkedet har ændret sig, og karriereveje er mere kringlede og uforudsigelige. Teknologi overflødiggør jobs, nye muligheder opstår. Bogen er bygget op som en vekselvirkning mellem cases fra det virkelige liv og gode råd til at tage pulsen på ens egen jobtilfredshed, blive bevidst om egne styrker, erkende drømmene, bruge sit netværk og endelig gøre tanke til handling. Forfatterne kommer fra kommunikations- og mediebranchen.

En form for selvhjælpsbog skrevet i en optimistisk tone. Fyldt med små tests, der kan afdække ens egen situation og muligheder. En alternativ form for hjælp til jobsøgning. Der er et væld af forskellige skrifttyper og - farver og en del citater drysset rundt omkring de omtalte cases og de gode råd. Den kan virke en anelse rodet i opbygningen, men alt i alt en udmærket igangsætter i en situation, hvor man har brug for en hjælpende hånd til at systematisere sine tanker.

Skal jeg blive eller skifte job?Gnisten i arbejdslivet samt Gnisten i arbejdslivet omhandler begge samme problemstillingSkal jeg blive eller skifte job? samt omhandler begge samme problemstilling.