Bøger / faglitteratur til børn

Kunsten at trylle


Beskrivelse


Instruktioner i 11 tricks. F.eks. svæve i luften, svævende pen i flaske, ballon der ikke springer og opstigende fingerring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2014

af

af

Bo Knudsen

d. 29. sep. 2014

Hvis du er omkring 10-12 år, og du vil lære at trylle, så er her 11 forskellige tricks. Følg instruktionen og øv dig, så kan du imponere venner og familie.

Bogen er en del af serien "Mirakuløse magiske tricks", der i hjemlandet USA består af 6 bøger i alt. Den indeholder 11 tricks med bl.a. kort, mønter, balloner, lommetørklæder og svævende tuschpenne. Hvert trick beskrives trin for trin på 2-3 sider af en tryllekunstner og en kanin, der er tegnet i en enkel og tegneserieagtig streg. Til slut er der en liste over flere tryllebøger.

De enkle tegninger og den korte tekst kan godt snyde en, for trickene er ikke så lette endda, og det er absolut vigtigt at gøre, som forfatteren anbefaler: øve igen og igen og gerne foran et stort spejl. Jeg synes, udvalget af tricks er for lille og for blandet, og hvis det ikke er muligt at skaffe alle rekvisitterne, fx to meget kraftige magneter eller en sort skjorte med brystlomme, er der kun få tricks tilbage. Trickenes sværhedsgrad fremgår ikke.

Af de mange tryllebøger er der især to serier, der minder om: "Tryl med Pegani", fx Tryl med tingBehændighedstricksPolitikens store tryllebog og "Magiens håndbøger", fx Behændighedstricks. De to serier har mere forklaring til hvert trick og har begge også appel til børn ældre end 12 år. Politikens store tryllebog med hele 50 tricks er også godAf de mange tryllebøger er der især to serier, der minder om: "Tryl med Pegani", fx Tryl med ting og "Magiens håndbøger", fx . De to serier har mere forklaring til hvert trick og har begge også appel til børn ældre end 12 år. Politikens store tryllebog med hele 50 tricks er også godAf de mange tryllebøger er der især to serier, der minder om: "Tryl med Pegani", fx Tryl med ting og "Magiens håndbøger", fx Behændighedstricks. De to serier har mere forklaring til hvert trick og har begge også appel til børn ældre end 12 år. med hele 50 tricks er også god.