Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Kunstig intelligens


Beskrivelse


Præsentation af den nyeste viden om kunstig intelligens. Hvilke fordele og ulemper er der ved teknologien og hvordan ser fremtiden ud?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. feb. 2018

Kunstig intelligens er en fantastisk ting, som virkelig kan hjælpe menneskeheden både i dagligdagen, i krig og i særlige situationer, som kræver ekstremt stor viden. Eller er det egentlig det? Vil den kunstige intelligens betyde udryddelse af jorden? Eller af menneskeheden? Fra 9 år.

Bogen præsenterer i ord, billeder og eksempler fra virkeligheden den nyeste viden angående kunstig intelligens. Hvad er situationen lige nu, og hvor er vi (måske) i fremtiden? Bogen er en del af serien "Fagklub", hvortil der findes elevopgaver på nettet.

Det er en fantastisk fagbog, som dykker ned i debatten og ser på fordele og ulemper ved den kunstige intelligens. Bogen er velskrevet og interessant, den bliver siddende i kroppen og sætter mange tanker og overvejelser i gang hos læseren.

Den kunstige intelligens er i en rivende udvikling, så hver gang der kommer nye bøger, er de tidligere udgivelser næsten forældede. Litterært er emnet også i en rivende udvikling, hvorfor der for tiden er en del nye udgivelser. Vil man læse mere, kan man vælge udgivelsen Kunstig intelligensRobotter eller den lidt lettere RobotterDen kunstige intelligens er i en rivende udvikling, så hver gang der kommer nye bøger, er de tidligere udgivelser næsten forældede. Litterært er emnet også i en rivende udvikling, hvorfor der for tiden er en del nye udgivelser. Vil man læse mere, kan man vælge udgivelsen Kunstig intelligens eller den lidt lettere .


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 4 (2018)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 71, nr. 4 (2018)