Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kunsttyvene


Beskrivelse


Adam og Niko fra K.O.B.R.A., som er en international efterretningstjeneste, får endnu en gang afprøvet deres evner til at samarbejder da de tager til London. Det ser ud til at international kunsttyvebande vil slå til igen på et museum i London.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2018

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 13. nov. 2018

Her er bog nummer to i spændingsserien om efterretningstjenesten K.O.B.R.A. De to unge agenter Adam og Niko bliver sat på sagen om en international tyvebande, der stjæler meget dyre kunstværker fra museer i New York og Paris. For børn på 10-12 år.

Efterretninger peger på at det næste mål er i London, og Adam og Niko bliver sendt til London for at følge op på oplysningerne. Det er Adam der fortæller historien, og hans og Nikos samarbejde har nogle samarbejdsproblemer, som de må overvinde for at missionen kan lykkes. Bogen fortælles i 12 kapitler samt opslag bagest i "Agent håndbogen". Hvert kapitel indledes med en grafisk illustration af at se ud af et pistolløb. Bind 1 i serien hed Narkobaronen. Forfatter har også skrevet serien "FC fodboldvenner".

Det er en spændende og ret letlæst bog fyldt med action og lidt humor. Det tilføjer noget ekstra til historien, at det er Adam som fortæller historien ud fra sin opfattelse af sagen og de to agentskoleelevers kammeratskab.

Der findes også den lidt lettere serie af Benni Bødker om agentkostskolen Moray i serien "Operation", ligesom agentbøgerne i serien "Scorpio".


Weekendavisen

d. 15. mar. 2019

af

af

Emil Blichfeldt

d. 15. mar. 2019