Bøger / skønlitteratur / roman

Kuppet : spændingsroman


Beskrivelse


Frank Grabowskis forretningsrejse til Mali bliver pludselig en farlig rejse, hvor hans erfaringer fra tidligere kommer ham til gode.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 11. feb. 2019

Frank arbejder stadig i Elfenbenskysten, men på en forretningsrejse til Mali står han pludselig i en meget ubehagelig og farlig situation. For dem der elsker en god krimi.

Frank har været hjemme på sommerferie i Danmark for at være sammen med sine store børn og for at lade op til at vende tilbage til sit arbejde i den farmaceutiske sektor i Elfenbenskysten. Da Frank vender tilbage, venter der ham en kort og nem forretningsrejse til Mali. Men turen bliver alt andet end nem og hurtigt overstået. Mens han har været hjemme i Danmark, har der været et militærkup undervejs i Mali, og dette bryder ud netop som han skal til at afslutte rejsen i Mali. Da Frank forsøger at hjælpe en minister fra den afsatte regering, står han pludselig i en meget farlig situation. Nu må han gøre brug af al sin erfaring fra tidligere oplevelser i Afrika. Dette er tredje roman i serien om Frank Grabowskis udfordringer i Afrika. De to første er FlammetræetFloden og FlodenFrank har været hjemme på sommerferie i Danmark for at være sammen med sine store børn og for at lade op til at vende tilbage til sit arbejde i den farmaceutiske sektor i Elfenbenskysten. Da Frank vender tilbage, venter der ham en kort og nem forretningsrejse til Mali. Men turen bliver alt andet end nem og hurtigt overstået. Mens han har været hjemme i Danmark, har der været et militærkup undervejs i Mali, og dette bryder ud netop som han skal til at afslutte rejsen i Mali. Da Frank forsøger at hjælpe en minister fra den afsatte regering, står han pludselig i en meget farlig situation. Nu må han gøre brug af al sin erfaring fra tidligere oplevelser i Afrika. Dette er tredje roman i serien om Frank Grabowskis udfordringer i Afrika. De to første er Flammetræet og .

En god krimi, der holder spændingen hele vejen igennem. Sproget er letlæseligt, og det tydelige kendskab til Afrika skinner igennem i bogen. Kunne man lide de andre bøger i serien, kan man også lide denne.

En anden spændingsroman, der handler om en dansker i Afrika, er Den afrikanske jomfru.