Bøger / faglitteratur

Kvalitetsudvikling af differentieret undervisning : om forbedring af undervisningen af børn, unge og voksne med særlige behov


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 22. jan. 2014

Denne bog henvender sig overvejende til lærer- og pædagogstuderende samt til de faglige aktører i skoleverdenen. Men også politikere med interesse i skoleverdenen kan have glæde af bogen.

Som bogens titel meget præcist formulerer det, handler denne udgivelse om kvalitetsudvikling af differentieret undervisning. Bogens omdrejningspunkt er professor Kjell Skogens, forstået på den måde, at bogen tager temaer op, som har været en del af hans liv og virke samt er skrevet af fagfolk, han har samarbejdet med fagligt. Antologien kommer godt rundt om emnet samt viderebringer mange vigtige pointer. Det er en velskrevet udgivelse, som kan være med til at gøre forskningen indenfor området praksisnær og vedkommende for skoleverdenens pædagogiske aktører.

Der har været meget fokus på den differentierede undervisning i den danske skoleverden gennem lang tid. Der er derfor også udgivet mange pædagogiske bøger om emnet, som kan læses som supplement til denne udgivelse. Derudover vil udgivelsen Perspektiver på specialpædagogik, 2010 være oplagt som supplement.

Interessant og aktuel antologi om kvalitetsudvikling af differentieret undervisning. Bogen er oplagt at have stående på biblioteket på lærer- og pædagogseminarierne.Informationer og udgaver