Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Kvindekuren : slank uden rynker


Beskrivelse


Viser hvordan 7 kvinder i alderen 40+ kom ned i vægt samt fik mere spændstig hud i løbet af 15 uger. Vigtige tip til vægttab er bl.a. det rigtige miks mellem fedt, proteiner og kulhydrater. Indeholder derudover mere end 100 opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2012

af

af

Katja Larsen

d. 2. maj 2012

Kvindekuren er til kvinder 40+ der ønsker at tabe sig og samtidig forblive spændstige og fyldt med energi.

Charlotte Hartvig er forfatter og medforfatter til flere slankebøger, blandt andet den populære Spis maven flad. I nærværende bog henvender hun sig til kvinder over 40, som ønsker at tabe sig ved hjælp af den rigtige blanding af fedt, proteiner og kulhydrater. Der er anvisninger til de madvarer, der holder huden glat og spændstig samtidig med et vægttab. Desuden anvises der, hvordan man kan spise hormonerne i balance. Kvindekuren indeholder mere end 100 opskrifter. Kuren er afprøvet på 7 kvinder, som fortæller om deres oplevelser og gode resultater.

Bliv mere mand på 10 uger er en slags pendant til nærværende bog, bare til mænd, mens Thorbjörg Hafsteinsdottirs bøger omhandler samme forhold for kvinder.

En udmærket slankebog til kvinder 40+ hvor forhold som svigtende hormoner og svindende muskelmasse tages i betragtning, når de overflødige kilo skal smides.