Bøger / skønlitteratur / roman

Kvinden de meldte savnet


Beskrivelse


Louise Rick fra Københavns Politi bliver personligt involveret i en sag om en myrdet kvinde i England. Kvinden viser sig at være dansk og forsvandt sporløst for 18 år siden, hvor hun var kæreste med den mand, Louise lige er flyttet sammen med.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2014

af

af

Lone Krøgh

d. 24. okt. 2014

Niende krimi i serien om Louise Rick fra Efterretningstjenesten ved Københavns Politi er oplagt for de mange læsere af serien og nye kan stige på her.

En myrdet kvinde i England viser sig at være dansk. Hun forsvandt for 18 år siden og var kæreste med Eik. Eik er nu politimand og kæreste med Louise Rick, og deres forhold kommer i den grad under pres, da det viser sig, at Eik har en række hemmeligheder. Louise og hendes journalistveninde Camilla finder efterhånden ud af, hvad der skete med den danske kvinde dengang og hvilke specielle omstændigheder, der har ført frem til drabet på hende.

Sara Blædel (f. 1964) bliver bedre og bedre for hver krimi, og "Kvinden de meldte savnet" er helt i top og en af den slags krimier, man grådigt læser i store bidder. Det er en elementært spændende krimi med et godt plot, et ligefremt sprog og udmærkede personskildringer.

Siger man Sara Blædel, siger man også fx Elsebeth Egholm og Liza Marklund. Fælles er blandingen af efterforskning og privatliv, og det at efterforskningen har så store personlige konsekvenser for den kvindelige hovedperson, hvad enten hun hedder Louise Rick, Dicte Svendsen eller Annika Bengtzon.


litteratursiden.dk

d. 26. nov. 2014

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 26. nov. 2014

En dansk kvinde, der har været forsvundet i atten år, bliver myrdet i England. Gennem efterforskningen konfronterer Sara Blædel os med store etiske dilemmaer. Vi er nået til niende og foreløbigt sidst...


Jyllands-posten

d. 10. nov. 2014

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. nov. 2014


Berlingske tidende

d. 15. nov. 2014

af

af

Merete Reinholdt

d. 15. nov. 2014


Weekendavisen

d. 14. nov. 2014

af

af

Kantinka Bruhn

d. 14. nov. 2014