Bøger / skønlitteratur / roman

Kvinden før


Beskrivelse


Jane flytter ind i en moderne minimalistisk lejlighed, og finder ud af, at hun ligner den afdøde kvinde, der boede der før. Er det mon et tilfælde? Og er Edward Monk, der ejer huset, indblandet i kvindens død?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2017

af

af

Camilla Sejerøe

d. 20. apr. 2017

En ung kvinde flytter ind i et hus, der er helt nyt og fuldautomatisk. Langsomt finder hun ud af, at der har boet en ung kvinde før hende - og hun døde på mystisk vis. Hvordan slipper man ud, når ens hjem holder øje med én? Til læsere af thriller-genren.

Klassisk thriller/pageturner med et strejf af erotik. De to unge kvinder, der af forskellige personlige årsager, flytter ind i det stærkt minimalistiske, elektroniske hus, ligner hinanden og opfører sig meget ens. Udlejer og arkitekt Edward Monk udvælger dem med omhu og overvåger dem grundigt. Det er der ikke noget fordækt i; det har han lov til i henhold til den alenlange kontrakt. J.P Delaney er synonym for thrillerforfatteren Tony Strong. Der er solgt filmrettigheder til titlen.

Umiddelbart en lidt tynd historie. Man læser den hurtigt, hovedpersonerne er stereotype og minder ind i mellem om noget man har læst før.

Romanen sammenlignes flere steder med Kvinden i togetFifty shades. Bind 1 : Fanget, men sine steder minder den også om Fifty shades. [Bind] 1Romanen sammenlignes flere steder med Kvinden i toget, men sine steder minder den også om Fifty shades. [Bind] 1.


Politiken

d. 18. juni 2017

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 18. juni 2017