Bøger / skønlitteratur / roman

Kvinden i kahyt nr. 10 : thriller


Beskrivelse


Lo Blacklock er journalist og skal dække jomfrurejsen på et luksuriøst krydstogtskib. Hun mener, at kvinden i kahytten ved siden er forsvundet, men ingen vil tro hende, og alle benægter kvindens eksistens. Er Lo ved at få et nervesammenbrud, eller er der noget helt galt?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. maj 2017

af

af

Lone Krøgh

d. 16. maj 2017

Psykologisk thriller om en ung journalist, som oplever noget grimt på et krydstogt. Eller gør hun? Er det i virkeligheden hende, der ser syner? For alle, der holder af mixet mellem noget måske kriminelt og virkeligheden, som den kan tage sig ud.

Lo Blacklock er omkring 30 og står i stampe som journalist på et rejsemagasin i London. Hun trænger til at komme væk, for hendes parforhold er i krise og hun har netop vært udsat for et hjemmerøveri. Derfor er hun glad, da hun får mulighed for at dække jomfrurejsen på et lille luksuriøst krydstogtskib. Glæden varer ikke længe, for Lo mener, at der er forsvundet en ung kvinde fra kahytten ved siden af hendes. Alle benægter kvindens eksistens, og enten er Lo ved igen at få et nervesammenbrud, eller også er der noget helt galt på skibet.

Velfungerende og spændende psykologisk thriller, der som sådan ikke er en finger at sætte på. Den skiller sig dog ikke ud i mængden af mange lignende romaner. Den er bygget op over den velkendte læst med en psykisk ustabil og sårbar kvinde, der selv mener at have oplevet noget rigtig grimt, men som ingen vil tro.

Bogen placerer sig i slipstrømmen af meget populære titler som Kvinden der forsvandtKvinden i toget og Kvinden i toget. Den er dog hverken så original eller spændende som disse, men alligevel ganske effektivBogen placerer sig i slipstrømmen af meget populære titler som Kvinden der forsvandt og . Den er dog hverken så original eller spændende som disse, men alligevel ganske effektiv.


litteratursiden.dk

d. 20. juli 2017

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 20. juli 2017

Psykologisk spændingsroman, der sætter gang i de små grå. Lo Blacklock er journalist på et rejsemagasin i London. Hun bliver inviteret på et krydstogt på vej mod Trondheim, hvor hun ser frem til glamo...