Bøger / faglitteratur

Kvinder i overgang : om overgangsalderens udfordringer og muligheder


Beskrivelse


Med udgangspunkt i en esoterisk teori, der beskriver, hvordan personligheden foruden den fysiske krop også består af andre planer, som typisk kommer i spil i overgangsalderen, gives råd til at opnå balance i overgangsalderen. Hertil benyttes bl.a. Bachblomster, som er 38 forskellige blomsterremedier, som kan hjælpe med de forskellige gener og give ro i sindet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2015

af

af

Mette Fersum

d. 22. juni 2015

En alsidig og alternativ bog til kvinder i overgangsalderen.

Bogen tager sit udgangspunkt i en esoterisk teori, som består af 4 lag, som typisk kommer i spil i overgangsalderen. Disse områder handler om vores fysiske legeme, det æteriske legeme som er livsenergi, det emotionelle legeme som er vores emotioner, og det lavere mentale legeme som er tanker. For at komme i balance i overgangsalderen mener hun at man kan bruge Bachs Dråber, som er 38 forskellige blomsterremedier, som kan hjælpe med de forskellige gener og give ro i sindet. Hun gennemgår forskellige kvindetyper, og hvilken type blomst man hører til. Hendes tilgang til sundhed er holistisk, og hun beskæftiger sig også med sjælen og vores højere selv. Medforfatteren Mia Damhus har skrevet et kapitel om kost og hormoner.

Hvis man kan lide denne alternative tilgang, så er det en fin bog som går i dybden med invitation til at arbejde med overgangsalderens udfordringer og muligheder. Bogen er sat op i et pænt og indbydende layout og er let at læse. Den har en god overskuelig indholdsfortegnelse, så den er lidt håndbogsagtig.

Spis dig fra overgangsalderenDet er bare en overgangHedeturen går til køkkenetHedeturen - rejsen til et andet sted, Det er bare en overgang, Hedeturen går til køkkenet, Hedeturen - rejsen til et andet sted er andre titler som beskæftiger sig med overgangsalderenSpis dig fra overgangsalderen, , Hedeturen går til køkkenet, Hedeturen - rejsen til et andet sted er andre titler som beskæftiger sig med overgangsalderenSpis dig fra overgangsalderen, Det er bare en overgang, , Hedeturen - rejsen til et andet sted er andre titler som beskæftiger sig med overgangsalderenSpis dig fra overgangsalderen, Det er bare en overgang, Hedeturen går til køkkenet, er andre titler som beskæftiger sig med overgangsalderen.