Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Kylian Mbappé


Beskrivelse


Historien om den franske fodboldspiller Kylian Mbappé (f. 1998) og hans karriere på klub- og landsholdsplan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 2. jan. 2019

Læs om nogle af de største fodboldstjerner i Europa i disse flotte fodboldbøger. Bøgerne fortæller, hvordan Griezmann og Mbappé fra Frankrig og Modric fra Kroatien har kæmpet sig frem til succes fra barndommen til i dag, hvor de alle tre spiller på landsholdet. For 7-9-årige.

Da de tre fodboldstjerner endelig fik succes, opnåede de store resultater. Mbappé blev Monacos yngste senior-spiller nogensinde og den yngste målscorer i klubbens historie. Luka Modric blev købt af Real Madrid og siges at være den spiller, holdet ikke kan undvære, da han er den eneste, der kan ændre og styre en kamp. Antonio Griezmann, kaldet "Den lille prins," er manden, der kan sparke lige godt med begge ben. Han blev kåret til Frankrigs bedste spiller under VM 2018.

Virkelig gode og flotte fagbøger om fodbold. Typografien er stor og let læsbar, og bøgerne indeholder mange illustrationer, der fungerer som støtte for læsningen.

Der findes andre bøger om disse fodboldspillere, fx: GriezmannMbappéLæs med landsholdet og Andreas ChristensenLæs med landsholdet og Christian Eriksen og Mbappé. Der findes også en serie om de danske fodboldstjerner, fx: Læs med landsholdet og Andreas Christensen og Læs med landsholdet og Christian EriksenDer findes andre bøger om disse fodboldspillere, fx: Griezmann og . Der findes også en serie om de danske fodboldstjerner, fx: Læs med landsholdet og Andreas Christensen og Læs med landsholdet og Christian EriksenDer findes andre bøger om disse fodboldspillere, fx: Griezmann og Mbappé. Der findes også en serie om de danske fodboldstjerner, fx: og Læs med landsholdet og Christian EriksenDer findes andre bøger om disse fodboldspillere, fx: Griezmann og Mbappé. Der findes også en serie om de danske fodboldstjerner, fx: Læs med landsholdet og Andreas Christensen og .