Bøger / faglitteratur til børn

Labrador retriever


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 19. aug. 2016

Fagbog om hunderacen labrador retriever. For 8-10-årige.

Bogen er en del af serien "Populære hunderacer" og fortæller i ord og billeder om hunderacen labrador retriever. Teksten har lix 22 og er sat med store typer i korte afsnit. Bogen giver en kort præsentation af hunderacen samt fortæller om, hvordan den bliver brugt som brugshund og især om, hvordan den skal behandles som familiehund. På alle opslag er der store billeder og bagerst i bogen findes en lille ordforklaring samt et stikordsregister.

Det er en sød hundebog, med mange store og søde billeder samt mange relevante oplysninger om labrador retrievere. En bog som hundeglade vil læse med glæde.

Vil man læse andre lette bøger om hunde, kan seriens øvrige titler anbefales, eksempelvis titlen Golden retrieverHundDaxel, en servicehund. Man kan også vælge en lidt lettere titel som Hund i serien "Fagfilur" eller en bog som Daxel, en servicehund i serien "HundelivVil man læse andre lette bøger om hunde, kan seriens øvrige titler anbefales, eksempelvis titlen Golden retriever. Man kan også vælge en lidt lettere titel som i serien "Fagfilur" eller en bog som Daxel, en servicehund i serien "elivVil man læse andre lette bøger om hunde, kan seriens øvrige titler anbefales, eksempelvis titlen Golden retriever. Man kan også vælge en lidt lettere titel som Hund i serien "Fagfilur" eller en bog som i serien "Hundeliv.Informationer og udgaver