Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Lady Midnight


Beskrivelse


Der er gået fem år siden, at den 17-årige skyggejæger Emmas forældre blev myrdet. Emma er kommet over den værste sorg, men da hun hører om en række bestialske ritualmord, sætter hun dem straks i forbindelse med mordene på sine forældre.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. maj 2017

af

af

Vera Hollerup

d. 15. maj 2017

Her er første bind i den nye, spændende fantasyserie, "Mørkets magi" for 12-16-årige. Historien er en slags fortsættelse af serien "Dødens instrumenter", hvor vi igen møder den unge skyggejæger, Emma Carstairs.

Fem år er gået, siden Skyggejægeren, Emma Carstairs, forældre blev myrdet og Skyggejægerne er næsten udryddet. Emma er nu en ung viljestærk 17-årig kvinde. Da hun hører om en række rituelle mord, der er udført på bestemte steder, ser hun en sammenhæng med forældrenes mord og beslutter at opklare dem.

En meget velskrevet og stemningsfuld bog med et godt og medrivende plot. Historien udvikler sig på forrygende og foruroligende vis med voldsomt drama og glødende romantik. Personbeskrivelserne er rigtig gode, og læseren kommer helt ind under huden på personerne og får et godt indblik i deres tanker og følelser. Autentisk ungdommelig sprogtone og mundrette replikker. Sproget er meget flot og sikkert, og beskrivelser af lokaliteter og personer er så nuancerede og billedskabende, at læseren let kan se dem med sit indre blik. Der er et fint og naturligt flow i fortællingen, der sammen med sproget gør læsningen til en ubesværet nydelse. Flot fantasy og en fabelagtig forside.

Stil og koncept er som i Cassandra Clares andre fantasy-serier, "Djævelske mekanismer" og "Dødens instrumenter". Foreliggende serie vil også interessere fans af Stephenie Meyers romantiske dark fantasy-serie, "Tusmørke-serien".


litteratursiden.dk

d. 15. juni 2017

af

af

Lene Jensen

d. 15. juni 2017

Paranormal Romance & Dark Fantasy. Forrygende og handlingsmættet start på en ny trilogi fra et velkendt univers. Emma Carstairs forældre blev brutalt myrdet for fem år siden, og hun har levet for ...


Weekendavisen

d. 30. juni 2017

af

af

Damian Arguimbau

d. 30. juni 2017