Bøger / faglitteratur / erindringer

Længsler og leverpostej : min søgen efter de kys, knald og kærtegn, der blev væk, da der kom børn


Beskrivelse


Forfatteren deler ærligt og hjerteligt ud af scener fra sit eget ægteskab, hvor hun forsøger at finde ud af hvad man gør med kærlighed, nærhed og identitetskriser, når man stadig skal hente børn i institution.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2012

af

af

Jette Landberg

d. 10. maj 2012

For de lidt modnere mom lit-læsere, nu med familie, der også er til fx Maise Njor og Julia Lahme og gerne vil læse om andre skilsmissetruede.

Annamette Fuhrmann beskriver i en slags dagbogsform sit parforholds op- og især nedture gennem to børnefødsler, jobs, arbejdsløshed og især manglende sexlyst pga. evigt manglende søvn. Det er en hudløst ærlig beskrivelse, der ikke lægger skjul på noget som helst. 2 x 9 måneders kvalme sætter allerede sine begrænsninger på lysten og kærligheden gennem to graviditeter, skønt Annamette har scoret drømmemanden på den mest romantiske måde, har hun ind imellem svært ved at holde ham og hans behov ud. Det lyder sørgeligt, men ender tilsyneladende nogenlunde godt, trods alt, skilsmissen lurer, men afværges, og vi krydser fingrene. En humoristisk og personlig historie, der er skrevet, for at andre ikke skal føle sig alene med problemerne. Forfatteren er 37 år, flittig blogger, journalist og har tidligere udgivet 2 bøger Min mor, 2009 og Min elskede, 2005, hvor henholdsvis mor og kæreste skal svare på en række spørgsmål.

Jeg kommer mest til at tænke på Maise Njors bøger, hvor hun bl.a. skriver om sin skilsmisse. Det er samme åbenhjertige stil, en blanding af skæv humor og blodig alvor, en modnere udløber af chick lit-genren.

Et stærkt underholdende bud på moden mom lit, hvis man er til de meget private beskrivelser af parforhold, børn og manglende sexliv.


litteratursiden.dk

d. 25. juni 2012

af

af

Merete Trap

d. 25. juni 2012

Når hverdagen fyldes op af babygråd og bananmos, kan man godt længes efter livet, før man fik børn! Bogen anbefales alle kvinder, hvis indre burlesque-dronning er gået tabt i vasketøjskurven. Da AnnaM...


Jyllands-posten

d. 27. juni 2012

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 27. juni 2012