Bøger / faglitteratur

Lær at aflæse dit barn med babymassage


Beskrivelse


Guide i korte kapitler til forældre, der ønsker at anvende babymassage derhjemme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 9. dec. 2016

Vil du lære, hvordan du med babymassage skaber en hyggelig stund for dig og din baby, samtidig med at du styrker babys helbred og velbefindende? Så læs med i denne overskuelige introduktion. For alle babyforældre.

Forfatteren er uddannet zoneterapeut og har siden 2005 undervist mødregrupper i babymassage. I 22 korte kapitler guider hun forældre, der ønsker at anvende babymassage derhjemme. Her gennemgås trin for trin og med tekst og billeder en helkropsmassage til baby, inklusiv ansigtsmassage. Samlet tager programmet omkring 10 minutter. Ved hver teknik findes en QR-kode, som massøren kan scanne med telefon eller tablet og derved se en lille video om den enkelte teknik. Man finder desuden en let gennemgang af teorien bag babymassage og zoneterapi. Bagerst har forfatteren tilrettelagt en lynguide, hvor programmet gennemgås kun med billeder, og som kan anvendes når man har oparbejdet en rutine.

Meget overskuelig og tekstlet bog med mange billeder og illustrationer, som alle, selv mødre med ammehjerne og søvnmangel, vil kunne overskue. En lille, fin guide, hvis man ønsker at snuse til babymassagens lyksaligheder.

Der findes efterhånden en del gode bøger om emnet, blandt andet de noget mere omfangsrige Politikens bog om babymassage og zoneterapiBabymassage og Babymassage, hvori man kan finde yderlig og uddybende information på områdetDer findes efterhånden en del gode bøger om emnet, blandt andet de noget mere omfangsrige Politikens bog om babymassage og zoneterapi og , hvori man kan finde yderlig og uddybende information på området.